3970- Vis (Komiza) - fantastično građevinsko zemljište 7.013 m2 sa otvorenim pogledom na more

oznaka: 3970
cijena: 640000
pogodnosti:
stambena površina: NULL
površina zemljišta: 7013 ㎡
lokacija
kategorija
opis

Fantastično građevinsko zemljište površine 7.013 m2, smješteno na  blagim padinama naselja Komiža, na jugozapadnom dijelu otoka Visa, odakle se prostire prekrasan pogled na čitav komiški zaljev i otok Biševo te se često za povoljnog vremena vidi Italija.

Arboretum višestoljetnih rogača prekriva više od polovine parcele, na kojoj se također nalaze kamena kućica od 22 m2 i cisterna.

Zemljište je udaljeno 400 m od mora i 90 m od glavne prometnice, do koje vodi javni makadamski put širine 3-4 metra, tako da se vozilom može doći do parcele. Priključci za struju i vodu su udaljeni svega 50 m od parcele.

80% zemljišta je građevinsko (zelena boja), a ostatak poljoprivredno (plava boja).
Zemljište se nalazi u Zoni C6 - Stanovanje u zelenilu. Stoga je moguće graditi jednu ili više građevina koje čine funkcionalnu cjelinu. Građevine se mogu oblikovati kao samostojeće, samostojeće niske ili samostojeće kaskadne građevine. Najveća dopuštena visina građevine je 7.5 metara, a minimalna ozelenjena površina iznosi 50% parcele.

pošaljite upit
image_print
usercross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram