Grad Hvar - troetažna kamena kuća iz 15. stoljeća s velikom terasom - 4757

oznaka: 4757
cijena: 1200000
pogodnosti:
stambena površina: 154
lokacija
kategorija
opis

EKSKLUZIVNA PRODAJA:

Troetažna kamena kuća iz 15. stoljeća na atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada Hvara, ukupne neto površine 154 m2, s terasom pov. 20 m2 i pogledom na stari dio grada i djelomično na more, povijesno vrijedna bifora na pročelju, sa idejnim projektom rekonstrukcije u luksuznu kamenu vilu, na fantastičnoj lokaciji nedaleko od rive, ali u mirnoj uličici, rijetko na tržištu.

Otok Hvar, jedan je od najljepših svjetskih otoka i najsunčaniji hrvatski otok, sa svim karakteristikama Mediterana, od blage klime, prekrasnih uvala i plaža, kristalno čistog mora, pa do nepreglednih polja lavande, maslina i vinograda.

Naseljen još od pretpovijesti, otok Hvar se razvijao pod utjecajima grčke, ilirske, rimske, mletačke, austro-ugarske i hrvatske kulture, čemu svjedoče sačuvane razne građevine, polja i običaji.

Najveća otočna mjesta su antički grad Stari Grad (Pharos), Jelsa, Vrboska, Sućuraj i kao najatraktivniji grad Hvar.

Grad Hvar jedno je od najatraktivnijih i najekskluzivnijih hrvatskih i europskih ljetovališta. Ova mondena destinacija je idealan spoj raskošne arhitekture, vrhunske gastronomske ponude, moderne hotelske infrastrukture i fantastične prirode, gdje možete aktivno uživati u svemu što pruža grad i njegovi Pakleni otoci ili samo ispijati svoje omiljeno piće na rivi s pogledom na luksuzne jahte u luci.

pošaljite upit
image_print
usercross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram