Otok Vis, Ženka - vila uz more na jedinstvenoj lokaciji - 4718

oznaka: 4717
cijena: 0
stambena površina: 214
površina zemljišta: 405 ㎡
lokacija
kategorija
opis

EKSKLUZIVNA PRODAJA:

Dvoetažna vila smještena prvi red uz more na jedinstvenoj lokaciji na južnoj strani otoka Visa - Ženka, s fantastičnim pogledom na more i otoke, ukupne površine 214 m2, koja se sastoji od dvosobnog komfornog stana u prizemlju te dva jednosobna komforna stana na katu, svaki s terasom i otvorenim pogledom, potpuno namještena i opremljena, prilaz autom, parking, prekrasan vrt s roštiljem, rijetko na tržištu.

Cijena na upit.

Ovaj otok ima sve: prekrasnu netaknutu prirodu, najčišće more na Mediteranu, fantastične pejsaže, plaže i osamljene uvale. Istovremeno je i divlji i pitom. Ovdje hrana ima okus, a vino je izvrsno.

Dva najveća mjesta, Komiža i Vis, mirna su i pitoreskna, s nekim od najboljih hrvatskih restorana, a bogata povijest je vidljiva svuda. Između njih su vinogradi, maslinici, stara autentična sela i poljoprivredna domaćinstva.

Komiža je mjesto u kojem se rodilo ribarstvo istočne obale Jadrana. Njeni ribari ne samo da su svojim brodicama gospodarili Jadranom i trgovali ribom sa susjednom obalom, nego su i kao iseljenici stvarali ribarska središta na pacifičkim obalama obje Amerike.

Akvatorij oko Visa poznat je po svojim pučinskim otocima (Brusnik, Sv. Andrija, Jabuka, Palagruža) od kojih su neki staništa sredozemne medvjedice.

pošaljite upit
image_print
usercross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram