EasyJet Magazine o Splitu

U posljednjem broju EasyJet Magazine na tri stranice donosi osvrt na Split s naglaskom na njegov uzlet na turističkoj karti Europe, kao i na uvijek interesantnom tržištu nekretnina, bez obzira na svima već poznato razdoblje recesije.

Novinarka Laura Latham tako navodi da je Split u posljednjih nekoliko godina dobio veliki broj malih hotela, te da su turisticki potencijal podjednako prepoznali turisti i lokalni poduzetnici. Špiro Trgo iz agencije Trgostan dao je i svoj osvrt na cjelokupno tržište nekretnina, s naglaskom na činjenicu da je unatoč padu prodaje na početku 2010. godine, interes za nekretnine u centru Splita, ali i na atraktivnim južnim lokacijama, porastao za 40 %. U posljednjem dijelu članka predstavljen je par koji je život u Americi, kao i uspješne karijere, zamijenio za život u raskošnoj vili na otoku Braču. Istaknuli su da je Brač izvrsno povezan sa Splitom, te da nudi nebrojene mogućnosti, uz fantastične prirodne ljepote po kojima je već poznat.

user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram