Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke

Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

Na otoku Braču u mjestu Milna na prodaju su tri renovirane kamene kuće na samoj rivi u blizini jedine ACI marine na otoku:

 

2

 

 

 

OBJEKT 1 - 175.000 EUR

 

 

Renovirana kamena kuća neto površine 126,86 m2, koja se sastoji od poslovnog prostora u prizemlju, te tri odvojene stambene cjeline iznad, tri etaže + visoko potkrovlje, s poptuno novim krovom, međukatnim betonskim konstrukcijama, instalacijama i fasadom, interijer nedovršen - ROH-BAU, fantastična lokacija u blizini jedine ACI marine na otoku, idealna za komercijalne svrhe.

 

 

 

OBJEKT 2 - 229.000 EUR

 

Renovirana kamena kuća neto površine 181,31 m2, koja se sastoji od poslovnog prostora u prizemlju, te tri odvojene stambene cjeline iznad, tri etaže + potkrovlje, s potpuno novim krovom, međukatnim betonskim konstrukcijama, instalacijama i fasadom, interijer nedovršen - visoki ROH-BAU, fantastična lokacija u blizini jedine ACI marine na otoku, idealna za komercijalne svrhe.

 

 

 

OBJEKT 3 - 88.000 EUR - PRODANO!

 

Renovirana prizemnica ukupne neto površine 29,50 m2, s vlastitim dvorom prema rivi površine 35,10 m2, s potpuno novim krovom, instalacijama i fasadom, interijer nedovršen - visoki ROH-BAU, fantastična lokacija u blizini jedine ACI marine na otoku, idealna za komercijalne svrhe, ali i za kuću za odmor, visine više od 4,50 m, s mogućnošću galerijskog prostora, ali i dogradnje obzirom da oba susjedna objekta imaju tri etaže + vis. potkrovlje.

 

 

 

 

Objekti se mogu kupiti odvojeno ili zajedno. Sve informacije možete dobiti na 021362140, 0959090688 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

 

aerial

 

 

 

jutarnji 2

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok