Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke

Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

Britanski Daily Express u najnovijem članku donosi novosti sa splitskog tržišta nekretnina pozivajući Britance da zaborave na preskupi Dubrovnik i krenu u kupnju nekretnina u "ljepotici Balkana" Splitu.

Laura Latham, novinarka Daily Expressa, pita se kako je toliko dugo vremena Split ostao izvan turističke mape svijeta, jer je ovaj povijesni dragulj idealna kombinacija svih najboljih elemenata poznatih europskih destinacija. Oduševljena je venecijanskom i austro-ugarskom arhitekturom, te, kao i svi , Dioklecijanovom palačom i životom u njoj.

Dalje u tekstu predstavnici agencija Trgostan i Savills navode da je u posljednjih godinu dana zabilježen pad cijena nekretnina od 20 %, ali da Split i dalje predstavlja atraktivno tržište, te je najveći interes stranih državljana za nekretnine u staroj gradskoj jezgri, Varošu i Radunici, kao i na atraktivnim južnim djelovima grada. Osvrnula se i na tržište najma nekretnina, kao i na činjenicu da je sada idealno vrijeme za kupnju kada kupac može samo profitirati padom cijena.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok