Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke

Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

Časopis i web portal Islands.com je među 10 najboljih svjetskih otoka za život uvrstio i otok Brač. Urednici su pri izboru koristili više kriterija od kojih su najvažniji bili klimatski uvjeti, cijene nekretnina, iskustva doseljenika itd...

Tako su se na listi uz otok Brač našli i Big Pine Key na Floridima, Kreta u Grčkoj,

Waiheke na Novom Zelandu, Curacao u Nizozemskim Antilima, Maui na Havajima, Nevis na Karibima, Lomgkawi u Maleziji, Grand Cayman u Karipskome moru i Palau u Tihom oceanu.

Prednosti Brača pred tisućama ostalih otoka, ali i ostalim hrvatskim otocima, su u činjenici da je on jedan od najvećih i najnaseljenijih otoka, izvrsno povezan s kopnom, te istovremeno pruža visoku kvalitetu života. Nezaobilazne su i ostale karakteristike dalmatinskih otoka, a koje su izgleda utjecale na visoku poziciju Brača, od polja maslina, čistog mora, malih gradića uz more, dobre ribe i vina, prekrasnog zvjezdanog neba, pa sve do beskrajnog ispijanja kava u lokalnim kafićima uz more.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok