Grad Hvar - dvoetažna kuća u staroj jezgri, samo 70 m od rive - 4626

oznaka: 4626
cijena: 480000
pogodnosti:
stambena površina: 120
lokacija
kategorija
opis

EKSKLUZIVNA PRODAJA:

Dvoetažna kuća površine 120 m2 smještena u mirnoj uličici na samo 70 metara od rive, koja se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog prostora, hodnika i WC-a u prizemlju, te tri spavaće sobe, hodnika, kupaonice i velikog balkona na 1. katu, s potencijalom dogradnje joše jedne etaže, orijentacije sjever-jug, u blizini svih sadržaja, idealna za kuću za odmor ili turizam, rijetko na tržištu.

Otok Hvar, jedan je od najljepših svjetskih otoka i najsunčaniji hrvatski otok, sa svim karakteristikama Mediterana, od blage klime, prekrasnih uvala i plaža, kristalno čistog mora, pa do nepreglednih polja lavande, maslina i vinograda. Naseljen još od pretpovijesti, otok Hvar se razvijao pod utjecajima grčke, ilirske, rimske, mletačke, austro-ugarske i hrvatske kulture, čemu svjedoče sačuvane razne građevine, polja i običaji.

Grad Hvar jedno je od najatraktivnijih i najekskluzivnijih hrvatskih i europskih ljetovališta. Ova mondena destinacija je idealan spoj raskošne arhitekture, vrhunske gastronomske ponude, moderne hotelske infrastrukture i fantastične prirode, gdje možete aktivno uživati u svemu što pruža grad i njegovi Pakleni otoci ili samo ispijati svoje omiljeno piće na rivi s pogledom na luksuzne jahte u luci.

pošaljite upit
image_print
usercross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram