Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke

Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

4407- Otok Hvar (sredina otoka) - prekrasna autentična vila s bazenom - imanje 1.700 m2

Više informacija

  • Oznaka: 4407
  • Cijena (€): 580000
  • Stambena površina (m2): 160
  • Površina zemljišta (m2): 1700
  • Značajke: Pogled na more, Bazen
  • Regija: Dalmacija
  • Dalmacija Rivijera: Otok Hvar
  • Otok Hvar Mjesto: istočna strana

Prekrasno imanje na otoku Hvaru površine 1.700 m2, koje se sastoji od:
- glavne kuće površine 141 m²,
- nadstrešnice od 50 m²,
- manje kuće površine 19 ², te
- velikog bazena od 32 ².

 Glavna kuća se sastoji od:
- prizemlje: veliki dnevni boravak s blagavaonom, kuhinja, kupaonica, vinski podrum sa kamenim svodom i zasebna sprema s praonicom;
- 01. kat:  3 sobe, dugi hodnik i kupaonica,

Mala kuća je zasebni apartman sa teretanom. Svi objekti su kompletno rekonstruirani i restaurirani, od međukatne konstrukcije, instalacija, zatvora i završnih radova. Sve prostorije su klimatizirane, te posjeduju zasebne klima uređaje.

Na kompletnoj restauracji imanja radili su diplomirani konzervatori-restauratori, te povjesničari umjetnosti, koji su ujedno radili na obnovi Peristila u Dioklecijanovoj palači, te obnovi Šibenske katedrale. Mjesto u kojem se imanje nalazi je pod zaštitom Ministarstva kulture, te su se pri obnovi morali poštovati svi propisani kriteriji.

Na imanju se nalazi maslinik, koji se nalazi ispred i iza kuće, cca 20-ak maslina starosti od 60 do 200 godina. Sa imanja se pruža prekrasan pogled na more, s 20-ak prekrasnih šljunčanih plaža 5 minuta vožnje od imanja, koliko je imanje udaljeno i od mora.

Ova nekretnina je prava rijetkost na tržištu, jer je okruženo netaknutom prirodom i udaljeno je od okolnih kuća, te je time zagarantirana privatnost i mir. Imanje odiše mediteranskim ugođajem i mirisima autohtonih biljnih vrsta. U okruženju su nepregledne biciklističke staze u netaknutoj prirodi.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok