Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke

Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

2800- Pelješac - fantastična vila prvi red od mora, s prekrasnom okućnicom, u neposrednoj blizini plaže

Više informacija

  • Oznaka: 2800
  • Cijena (€): 790000
  • Stambena površina (m2): 340
  • Površina zemljišta (m2): 1732
  • Značajke: Prvi red do mora, Pogled na more, Energetski certifikat
  • Regija: Dalmacija
  • Dalmacija Rivijera: Poluotok Pelješac

CIJENA SNIŽENA S 970.000 EUR NA 790.000 EUR!

Prekrasna vila prvi red uz more na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Pelješcu, uz veliku šljunčanu plažu, s prekrasnim pogledom na more, na zemljištu površine 1.732 m2, sa starim mediteranskim vrtovima, sve ograđeno kamenim zidom.

Vila je ukupne površine cca 340 m2, te se sastoji od dvojnog glavnog objekta i dva pomoćna objekta.

Glavni objekt je kompletno renoviran i restauriran, te su u starijem dijelu očuvane i restaurirane stare grede, autentični zatvori te podovi, a sastoji se od dvije kuće (sve povezano i može funkcionirati kao jedna cjelina, odnosno dvije odvojene):

PRIZEMLJE:

1. (desno krilo) dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, manja kuhinja
sa izlazom na terasu, veliki dnevni boravak s kaminom
2. (lijevo krilo) kuhinja s velikom blagovaonicom, velika luksuzna kupaonica s dva WC-a

1. KAT:

1. (desno krilo), ulaz sa stražnje strane, veliki prostor površine cca 50 m2, s velikim prozorima i otvorenim pogledom na more
2. (lijevo krilo), ulaz unutrašnjim stepenicama s prizemlja, veliki prostrani salon s dvije terase (otvoreni pogled na more) koji funkcionira kao spavaći dio i dnevni prostor
U glavnom objektu se nalazi i neuređeni podrumski prostor.
Sve je kompletno namješteno i opremljeno, klimatizirano, a sve instalacije su potpuno nove. Vrtovi su puni stabala naranči, limuna, cvijeća i ostalog mediteranskog bilja, te stvaraju intimnu atmosferu, dok pomoćni objekti u kojima su praonica, ljetna kuhinja, WC i ostalo imaju mogućnost preuređenja u kućice za goste/poslugu.

U korti iza kuce, ima prostora za izgradnju bazena, a tu je i jos jedna parcela od 500 m2, koju je moguce dokupiti za daljnje prosirenje.

Vila se nalazi na području gdje nije dozvoljena gradnja novih stambenih objekata, te ima svoj mul na plaži od kojeg je dijeli samo prilazna cesta.

ENERGETSKI RAZRED - C

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok