Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke

Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

UNESCO je 17. 04. 2019. godine uvrstio Viški arhieplag u svoju svjetsku mrežu geoparkova,  koja mreža sada broji 142 geoparka u 41 državi svijeta.

OTOK BRAČ

 

Četiri nove vile s bazenima na mirnoj lokaciji u unutrašnjosti otoka Brača, projektirane u stilu starih autohtonih dalmatinskih kuća, s kombiniranom fasadom kojom dominira ručno obrađeni kamen, visoko kvalitetne gradnje. Dvije vile su potpuno namještene i opremljene, dok sve imaju uređenu okućnicu i parking. Udaljene su svega 4 km od mora, sa asfaltnim pristupom s javne ceste.

Utorak, 14 Veljača 2017 09:37

www.split.hr - portal grada Splita

Sve informacije o funkcioniranju grada Splita, ureda Gradonačelnika, prostornim planovima, natječajima i slično možete pronaći na www.split.hr

Laura Latham za City A.M. piše o novoj velikoj investiciji Four Seasonsa na Hvaru, hvaleći ljepote otoka i cijele naše obale. Trgostan se osvrnuo na trenutno tržište nekretnina na obali, uz naglasak na porast prodaje od 10-15 % u odnosu na prethodnu godinu.

Na otoku Braču u mjestu Milna na prodaju su tri renovirane kamene kuće na samoj rivi u blizini jedine ACI marine na otoku:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok