Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke


Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

Utorak, 14 Veljača 2017 09:37

www.split.hr - portal grada Splita

Sve informacije o funkcioniranju grada Splita, ureda Gradonačelnika, prostornim planovima, natječajima i slično možete pronaći na www.split.hr

Laura Latham za City A.M. piše o novoj velikoj investiciji Four Seasonsa na Hvaru, hvaleći ljepote otoka i cijele naše obale. Trgostan se osvrnuo na trenutno tržište nekretnina na obali, uz naglasak na porast prodaje od 10-15 % u odnosu na prethodnu godinu.

Novi apartmani na lijepoj i mirnoj lokaciji u Vrboskoj na otoku Hvaru, u manjoj zgradi s 9 apartmana/stanova, smještenoj cca 200 metara od mora i centra Vrboske, rijetko na tržištu, jer u ovom trenutku su ovo jedini novi apartmani na prodaju u Vrboskoj, svaki apartman s parking mjestom uključenim u cijenu, blizina prekrasnih uvala sa šljunčanim plažama, nudističkog kampa, pješčane plaže i sportskih terena. Vrboska ima i ACI marinu, jedinu profesionalnu marinu na otoku.
 

CIJENE VEĆ OD 74.000 EUR !

Na otoku Braču u mjestu Milna na prodaju su tri renovirane kamene kuće na samoj rivi u blizini jedine ACI marine na otoku:

Ured Trgostana će od 02. kolovoza do 30. kolovoza biti zatvoren, odnosno raditi skraćeno. Sva unaprijed dogovorena razgledavanja će biti obavljena po rasporedu, dok će novi dogovor razgledavanja biti moguć ovisno o dostupnosti agenata.