Kategorija

Oznaka

Cijena (€)

-

Stambena površina (m2)

-

Površina zemljišta (m2)

-

Značajke


Regija

Rivijera

Mjesto

Kvart

bannerauthenticdalmatia

Novi apartmani na lijepoj i mirnoj lokaciji u Vrboskoj na otoku Hvaru, u manjoj zgradi s 9 apartmana/stanova, smještenoj cca 200 metara od mora i centra Vrboske, rijetko na tržištu, jer u ovom trenutku su ovo jedini novi apartmani na prodaju u Vrboskoj, svaki apartman s parking mjestom uključenim u cijenu, blizina prekrasnih uvala sa šljunčanim plažama, nudističkog kampa, pješčane plaže i sportskih terena. Vrboska ima i ACI marinu, jedinu profesionalnu marinu na otoku.
 

CIJENE VEĆ OD 74.000 EUR !

Na otoku Braču u mjestu Milna na prodaju su tri renovirane kamene kuće na samoj rivi u blizini jedine ACI marine na otoku:

Ured Trgostana će od 02. kolovoza do 30. kolovoza biti zatvoren, odnosno raditi skraćeno. Sva unaprijed dogovorena razgledavanja će biti obavljena po rasporedu, dok će novi dogovor razgledavanja biti moguć ovisno o dostupnosti agenata.

 

Nakon što je usvojen Prostorni plan Splitsko-dalmatinske županije, tvrtka European Coastal Airlines najavljuje da će već od proljeća sljedeće godine hidroavioni redovito letjeti na relacijama Split, Hvar, Vis i Divulje - navodi portal Dalmacija News.

Agencija TRGOSTAN predstavila je novi portal za nekretnine na otoku Hvaru gdje su izdvojeno prikazane kuće, hoteli i vile, zemljišta i stanovi. Nakon uspješnog projekta Authentic Dalmatia, Villa Hvar je najnoviji projekt nastao zbog velikog interesa klijenata za kupnju nekretnina upravo na ovom dalmatinskom otoku.